AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta sluša!

Ljuba Pantović, kao i ostali zadrugari prisustvovala je raspravi između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a svi su bili zaprepašćeni kada su za stolom izneli nove detalje njihove veze za koje niko od njih nije znao, a koje su svakako šokantne i skandalozne.

Njoj je kao majci bilo fascinanto to što je njena ćerka otkrila da joj je David u raspravi polomio nokat, a nije joj promaklo ni to što je njemu neko slao poklone za koje je on govorio da su od njegovog oca, gde je samim tim zataškao mnogo toga i prikrivao od svoje devojke.

Foto: TvPink Printscreen

Zaparalo mi je uši to što ti je lomio nokte, kao i to što je neka žena slala pakete,a ne njen otac. Zanima me šta se tu dešava? - pitala je Ljuba.
Neko je u tuđe ime slao pakete, da - potvrdila je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ako neko kaže da neće da spominje, jer pravi problem, znači da si ti nešto strašno uradio. Mi nemamo problem da kažemo šta smo radile, bilo je legalno. On nešto laže, mulja, bolje da nam kaže iskreno. Ostaćeš bez pasoša uskoro - zaključila je Ljuba.

U emisiji ,,Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević zamolio je Staniju Dobrojević da prokomentariše njihov odnos, budući da je i ona imala slično iskustvo sa bivšim dečkom Filipom Panajotovićem sa kojim je započela ljubavnu romansu na ,,Farmi", a koju je i te kako uporedila sa Aleksandrinom i Davidovom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam imala rijaliti vezu, mi smo bile dve medijske marionete. Fanovi su finansirali našu vezu, oni su forsirali da se pomirimo. Hvala Bogu da sam se rešila svega toga. Zaljubila sam se, bila sam zaslepljena (Filip). Dođe tamo neki propali fudbaler (David), uđe u rijaliti i zaljubiš se! On je uhvatio dobru ribu, i te kako je znao njenu prošlost! Ako su se ugasile emocije, zašto si se vratio iz Amerike?! Ona je verovala, ona je izašla, završila na ulici, on se tu rešio nje! - rekla je Stanija.

Dragojević je bio šokiran zbog ovoga, pa je ponovo obrazložio razloge zbog kojih nije želeo da je ostavi.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo mnogo toga prošli zajedno, ja sam mogao da ostanem tamo i da sredim papire, ja sam dva dana razmišljao da uđem, nisam hteo! Ona nije htela bez mene! Kad sam se vratio, to više nije bila ta strast, ona je znala i pričali smo napolju! Znala je sve to, a ona upravo to radi da me nadjača! Rekao sam ovde da je zbog toga nikada ne bih ostavio, znala je sve! Moja je greška što to nisam uradio na vreme - pravdao se David.

Detaljno o ovoj žestokoj raspravi, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'