AKTUELNO

Preko ovoga nije mogao da joj pređe.

U Beloj kući došlo je do naglih turbulencija odmah nakon što je Marija Kulić u emisiji ,,Pretres nedelje" pred svima otkrila svoje mišljenje o Lepom Mići. Naime, ona je navela kako on štiti Anu Korać i da je i te kako pristrasan kad je ljubavni trougao između nje, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je prvi pričao za Davida i Aleksandru: ,,Ne volite se", odmah je podržao njega i Anu! David je mislio da ima njegovu podršku, sad će on tako da se ponaša. Zato Mića i dalje njih podržava, ali je prestao da ih štiti - zaključila je Marija.

On nije mogao da veruje šta Marija priča, pa ju je urnisao komentarima i uz to naglasio da je nekada pričala sve najgore o Aleksandri, a sada su dobre drugarice.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pričala petu priču u pabu. Ja i dalje tvrdim da se oni vole, ali ona ne vidi njenu grešku prema Sandri! To je poenta priče! Oni su ovu devojku ponizili, jer su se zaljubili! Ja nisam rekao da oni ne treba da prekinu vezu! Ko je njoj prvi skrenuo pažnju na druženje sa Janjušom! Rekao sam da se mane oženjenog čoveka! Ako vi mislite da sam ja moćan da spajam, videlo se danas koliko sam moćan! Govorim od prvog dana da prekine vezu sa Davidom i da se izvini devojci! I Marija je govorila da je Sandra klošarka! Za tebe je Aleksandra govorila sve najgore i tvoja ćerka za nju! - odbrusio joj je Lepi Mića.

Detaljno o ovoj žestokoj raspravi, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'