AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta vidi.

Zadrugarke Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Marijana Zonjić i Maja Marinković napustile su žurku i uputile se ka Beloj kući gde su obukle bikini i spremile se za kupanje u bazenu.

Njih četiri su svojim izazovnim izgledom napravile totalni haos u Zadruzi, a Stanija je ove noći navodila svoje drugarice da igraju oko šipke što neverovatno podseća na video klip Dorotee Jovanović zbog kojeg su njih dve ušle u žestoki sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je zbog toga uputila niz uvredljivih komentara na njen račun, a sada je u društvu svojih cimerki učinila isto. Međutim, one su došle i na ideju da mokre i vidno raspoložene uđu u kazino i dovedu atmosferu do usijanja.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari koji su bili prisutni imali su šokantne reakcije, a Stanija je sve vreme igrala zanosno i privlačila pažnju svih koji su bez teksta gledali u njih.

S obzirom na to da je i Subotićka učila Stanijinu školu, pa je isto tako dala sve od sebe da izgleda kao ona, njen bivši verenik David Dragojević nije mogao, a da ne prokomentariše ovaj potez.

Foto: TvPink Printscreen

What a fu*k, Mića?! - pitao se David.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Maja Marinković

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'