AKTUELNO

Nije ni razmislila da li da prizna ovo.

Voditelji radija ,,Amenzija" Bora Santana i Bane Čolak oduševili su zadrugare onim što su pripremili, a budući da su glavna tema i ove nedelje bili David Dragojević, Aleksandra Subotić i Ana Korać, dogodilo se nešto što je sve iznenadilo.

Naime, Subotićevoj je zasmetalo to što je na radiju bila spominjana u negativnom kontekstu, iako je znala da je ovo emisija zabavno humorističkog programa. Ona je ušla u studio dok je Stanija Dobrojević davala intervju, pa žestoko napala voditelje.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je muka više da slušam o njihovim lažima! Konstatno se o nama priča! Ja znam da ja ne lažem, a vi ste pristrasni voditelji - rekla je Aleksandra.
Kada neko drugi dođe i kaže nešto što se kosi sa njihovim mišljenjem, tada nismo dobri. Ako mi govorimo laži vi pustite da narod osudi nas, a u ovaj studio ne može da ulazi ko god hoće! - rekao je Bane.

Stanija je progovorila i o svom odnosu sa Lunom Đogani, pa iskreno priznala i šta misli o njenoj vezi sa Markom.

Foto: TvPink Printscreen

Nekad i ja preteram, ali nismo u lošim odnosima, okej smo Luna i ja. Što se tiče Marka i Lune, delovali su kao super par, gde je on iskusniji i stariji i koji ume da je vodi. Međutim, kad vidim one klipove, ne sviđa mi se to. Ali, ne mogu da komentarišem vezu po klipovima - rekla je Stanija.

Zadrugarka se prisetila i svog bivšeg dečka Vladimira Tomovića, pa ispričala nešto što će kod svih cimera.

Mi smo - non stop bili na vezi dok sam bila u Americi, ja sam njemu zaista verovala. Pozivao se na reč, zakletvu, obećanje. On je potencirao da uđem ovde i ozvaničim vezu. Ja ovde nikog ne doživljavam konkurenciju, ja sam pobedila. Ali, postoje mladi ljudi koji treba da se pokažu i dokažu - rekla je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je bez dlake na jeziku otkrila i da mnogi ukućani nisu na njenom intelektualnom nivou, što je žestoko uvredilo voditelje ove emisije.

Nekad bude momenata kad me sramota što sam za stolom u emisiji. Prijatelji su mi Karađorđe, Maja, Aleksandra, Lepi Mića. Što se tiče intelektualnog nivoa, ne mogu da nabrojim, mnogo je vas koji niste na mom nivou - rekla je Stanija.
Ako misliš da smo mi ispod tvog nivoa, onda ne pristaješ na to da dođeš u emisiju - rekao je Bane.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastakvu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

'