AKTUELNO

Niko nije znao za ovo.

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Luna Đogani optužila Branislava Radonića Brendona da je opsednut njenim dečkom Markom Miljkovićem, a svi su primetili da on najviše vremena provodi sa njim, dok je sa ostalim zadrugarima u lošim odnosima.

Iako je Miljković ubeđivao svoju devojku da bespotrebno pravi ishitrene reakcije kada su u pitanju njih dvojica, dogodilo se nešto što niko nije očekivao. Naime, Nenad Aleksić Ša je pomno pratio šta se dešava u Zadruzi, pa je doneo zaključak da je Brendon zaista posesivan kada se neko približi Marku, pa ispričao jednu anegdotu.

Foto: TvPink Printscreen

Danas sam skapirao da je Brendon opsednut Markom, čak sam pričao sa njim i zezao ga da sedne pored Brendona. I ja dolazim, on me vređa, a nismo imali nikakav sukob. Ja kapiram da ti igraš rijaliti, ali ovo nema veze sa tim. Pritom, nisam ja neko ko treba da se spušta na tvoj nivo. Nemaš prava na repliku. Ja se ne nerviram, neću da se spuštam na tvoj nivo - rekao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta ti hoćeš od mene. Ja sam otporan na sve ovo. Ne možeš sa mnom da se igraš. Mogu garderobu cifom da ti uništim i da platim za to - branio se Brendon.

Šta vi mislite o ovome? Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Branislav Radonić Brendon

#Nenad Aleksić Ša

'