AKTUELNO

Njih dvojica tvrde da su samo dobri prijatelji.

Kao i svake srede i ove noći je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević kako bi vašim omiljenim zadrugarima preneo "Pitanja gledalaca".

Foto: TvPink Printscreen

Naredno pitanje je stiglo za Davida Dragojevića. "Možda nisi ni svestan ali osmeh i život ti se vratio kad si čuo da ćeš se slikati sa Lazarom" bila je konstatacija ovog gledaoca, a David je dao svoj komentar.

Meni je jako drago što se slikam sa Lazarom. Super su fotke i nadam se da će biti još slikanja - rekao je Dragojević kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ovde se razgovo nije završio, pa je svoj komentar dala i Marija Kulić koja je tvrdila da je ljubav između Davida i Lazara Jeremića najjača u Beloj kući.

Davide, nemoj da se ljutiš ali ja se slažem sa ovim gledaocem koji je ovo pitao. Ja sam primetila ovo ovde u ovom rijalitiju. Ako već pričaju ljudi o tome, a tebi to smeta, lepo se skloni od čoveka. Ali on se ne sklanja, tu je Ana suvišna. Njihova ljubav je najjača u Zadruzi, non-stop ste zajedno - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ovaj rijaliti neće razdvojiti od Lazara, ovaj dečko je mnogo dobar, a pitanja mogu da budu kakva hoće. Još više ćemo se družiti - naveo je Dragojević.
Ja njega gledam kao rođenog brata, mnogo mi se dopalo slikanje juče, kao da nas je ista majka radila. Kucali smo se jajima. Bilo je super stvarno - istakao je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Potrebu da prokomentariše sve osetila je i Ljuba Pantović koja se takođe složila sa gledaocima.

Foto: TvPink Printscreen

Neke stvari su vrlo očigledne. Muškarci vrište, pište, svađaju se kad im kažeš da su gej. David se ne buni, kod Lazara je već sve jasno. On je biseksualac samo što naginje više ka muškom polu. Ana i David ne mogu da p*dnu od njih, ceo dan je kod njih na krevetu. Lazar je onaj latentni, neaktivni. On nije samo biseksualac već je i fetešista, sam je pričao da po njemu vrše veliku nuždu. On se ne buni. David i Ana će uskoro morati da beže ako hoće neki intiman momenat, jer ih ovaj čeka ispred kupatila. Pati sačuvaj Bože ako ih odvojite. Na kraju će ispasti da su njih dvoje odlaze zajedno kao zaljubljeni par iz rijalitija. Narod vidi njegove poglede - rekla je Ljuba.

Ipak, Miki Đuričić je podržao Jeremića, te je naveo da je on dobar prijatelj i da nema potrebe da se preispituje njegovo seksualno opredeljenje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠA ZADRUGARKA POMRSILA PAMET MUŠKARCIMA! Višnja Petrović uslikana u nikad vrelijem izdanju, a svi su gledali samo u njenu oblikovanu pozadinu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'