AKTUELNO

Opšti haos u "Zadruzi".

Situacija u Beloj kući je dostigla tačku ključanja večeras tokom "Pitanja gledalaca". Publiku je zanimalo zašto je Dorotea Jovanović nekoliko puta rekla Staniji Dobrojević da možda nikada neće imati decu, kada je i ona žena koja se takođe nije ostvarila u ulozi majke.

Foto: TvPink Printscreen

Ja i za sebe kažem ako budem imala decu. Ja to ne smatram kao uvredu. Čisto sumnjam da će imati decu. Ne moćže ona bez deteta da glumi nekome majku. Nema pravo da govori o stvarima koje ne poznaje. Može da mi kaže Ljuba, Zlata, neko ko je normalna žena. Vi (Marija Kulić) odvedite ćerku kod veterinara - vikala je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, u Stanijinu odbranu je ovoga puta stao Miki Đuričić, koji sa njom nije u najboljim odnosima.

Kad čovek pogreši i shvati da možda nije trebalo da izgovori neke reči, kad razmisli, ne treba da se bavi demagogijom. Ja znam šta si ti mislila, ali kažeš joj "Ružno je, izvini Stanija što sam to rekla". Možeš da joj kažeš ti nisi majka i ne možeš da mi daješ savete, ali ne možeš da joj kažeš sumnjam da ćeš ikada biti - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Sa mnom niko ne može da glumi siledžiju, ono što izaziva to će i dobiti. Ja nisam iskompleksirana, mogu da idem bez šminke. Da sam ljubomorna pokušavala bih da izgledam što lepše. Hoću da se vratim u normalnu trajno, ja sad ne ličim na sebe, strašno sam propala - navela je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ĆEŠ TAKO ZARAĐIVATI: Zorica žestoko odbrusila Davidu dok je provoricao sviranjem na imaginarnoj violini! (VIDEO)

Kad nekom nešto želiš treba samo da vodiš računa da ti se to baš ne desi - zaključila je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'