AKTUELNO

Kulićka nominovala Petrućija.

U Beloj kući večeras se održavaju nominacije, a zadrugari biraju ko će između Marijane Zonjić i Marka Petruševića Petrućija biti nominovan, s obzirom na to da ih je Nenad Aleksić Ša, kao ovonedeljni vođa, postavio za potrčke. Drugu nominaciju daje publika ukućaninu koji dobije najmanji broj glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić odlučila je da svoj glas dodeli Petrućiju, koji je ranije govorio kroz šalu da mu se sviđa ova zadrugarka. Takođe, njih dvoje imali su momente i kada su se žestoko svađali, a Kulićka je još jednom istakla koliko joj smeta njegovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OVO JE ZNAK DA SE LJUBAV LUNE I MARKA DEFINITIVNO UGASILA? Đoganijeva već satima IGNORIŠE Miljkovića! (VIDEO)

On mi je toliko odvratan zbog uvreda koji je uputio meni i mom suprugu. Tek mu predstoji razgovor sa njim. S bilo kim da je u kombinaciji, nominovala bih njega. Ja sam to shvatila kao šalu, ali zato što je vređao mog supruga - govorila je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima tu emocija, Milane, sa njene strane, ali i sa moje više. Mene tvoj suprug ne zanima. Ja sam to uradio zato što me je Miljana šutnula. Ja nemam pojma ko je Siniša i on me ne zanima - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U celu situaciju umešala se i Rebeka Popović, Petrućijeva devojka, koja je ovoga puta stala u zaštitu svog izabranika.

Marija hoćeš da mi budeš devojka? Šta ti hoćeš sada? Da li ja tebe spominjem - umešala se Rebeka koja je ove reči uputila Mariji.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: S. K.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Marija Kulić

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'