AKTUELNO

Sad je odlučio da progovori!

Milan Petković koji je na velelepno imanje ušao kao Pinkova zvezda, večeras je napustio Belu kuću sa najmanjim procentom vaših glasova. Po ulasku u studio odmah se dotakao jedne od gorućih tema među zadrugarima.

Odnos Lune Đogani i Jovane Tomić Matore bio je jedna od tema porodičnih sastanaka, ali i burnih svađa, nakon što je isplivala informacija da je Nenad Sinđelić Gastoz imao poruku za blogerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tačno da ti je Gastoz rekao da preneseš Luni poruku, da je upozoriš na Matoru - upitala je Dušica.
Jeste tačno, ali nisam mogao da se setim u celosti šta je tačno rečeno. Uglavnom, kad ona bude izašla, rešiće to. U najvećoj krizi je Ša, jer mu nedostaje žena - ispričao je Petković, ali nije želeo dalje da komentariše tu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi ljubavni troguao koji već danima unazad pravi totalnu pometnju u javnosti su Luna, Marko Miljković i Branislav Radonić Brendon. Milan, sveže izbačeni iz rijaliti igre, odlučio je da progovori o njihovom odnosu, kao neko ko je najviše vremena provodio sa Markom.

Kao neko ko je proveo dosta vremena sa Markom u dvorištu, mogu reći da ih ljudi spajaju i pričaju o tome, smatram da je Marku žao što niko neće da provodi vreme sa njim (Brendonom), a Brendon ga ne smara tim tračarenjem - otkrio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je tokom gledanja svog profila, uzeo prazan papir i olovku, te je proglasio novog vođu, međutim, Petković je tokom pisanja napisao jednu tajnu poruku, kao i spisak zadrugara koji po njegovom mišljenju treba da dobiju najveće budžete, te je voditeljka Dušica Jakovljević odstranila sporni deo pisma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'