AKTUELNO

Ne prestaje da se pravda!

Tokom kratkog predaha, Marko Miljković odmah je prišao Branislavu Radoniću Brendonu. Iako je trebao da prvo priđe svojoj devojci, Luni Đogani, Marko je prišao osobi zbog koje imale stalne rasprave sa blogerkom. Čim joj je prišao, Marko se prisetio razgovora sa Brendonom, tokom kog ga je podržao da napada Đoganijevu, pa je počeo da joj se pravda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratio sam film, ja sam sedeo u fotelji, ja sam prišao i nešto je tebe hteo da komentariše za stolom, i ja sam mu rekao slobodno udri, reci ovo, reci ono. Na kraju sam rekao sa pauzom, ako misliš da bude u šaljivom fazonu, kroz šalu, ako misliš nešto ozbiljno, onda budi konkretan, tako nešto sam mu rekao. Rovac opet. Vas dvoje ste bili u dobrim odnosima, kapiraš tu stvar? - izjavio je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: UGASILA SE PLATONSKA LJUBAV? Karađorđe VIKAO na Doroteu zbog njene nehigijene, a kad joj je spomenuo OVU zadrugarku ona prebledela! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja uopšte nisam znala da vi pričate o meni, šta imate da pričate?  Pričate o putovanjima, nikad mi nisi rekao da pričaš o meni sa Brendonom. Dobro, kažem ti samo, rekao si da pričate o putovanjima, a sad mi kažeš pričate o meni - uzvratila je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'