AKTUELNO

Đuričiću je trebalo vremena da shvati zašto je njegova lepša polovina ljuta.

Miki Đuričić je danas tokom kupovine porazgovarao sa Marijom Kulić o njenoj ćerki Miljani Kulić. Međutim, ovaj razgovor se nije svideo Mikijevoj lepšoj polovini, Suzani Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su počeli da se raspravljaju zbog banalne stvari, ali kasnije se ispostavilo da je Suzana veoma ljubomorna.

Kako te nije sramota da praviš cirkus svaki dan ovde, ja nemam razloga da budem nervozna, nego si ti nervozan jer su te oni iznervirali - vikala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Uzmi svoje pare. Ja sam rekao najnormalnijim glasom da ću pojesti sardinu. Ti si rekla "Baš me briga za sardinu, jedi šta hoćeš". Šta sam se ja izd*kavao da se ti obraćaš tim tonom - bio je zbunjen Miki.
Ne deri se više, nauči da kanališeš svoj bes. Šta ti znači ovo što radiš? Pričam sa tobom, nisam te optužila, reč ti nisam rekla - ponavljala je Perovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja neću da imam više posla sa tobom, svako neka kupuje za sebe. Ja sa tobom ne mogu da budem ni prijatelj više, ne mogu da trpim više ovo, probao sam, ne ide - rekao je Miki i pokušao da završi raspravu.

Međutim, njih dvoje su otišli u hotel i nastavili raspravu, a kada je otišla iza vrata kako bi se sakrila od kamera, Suzana je otkrila da je u stvari razlog ove rasprave njena ljubomora jer je Miki razgovarao sa Marijom Kulić.

Aha, ja sam kriv- rekao je Đuričić kada je shvatio šta je razlog Suzaninog neraspoloženja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJEŽIĆETE SE OD GLAVE DO PETE! Sanja pričala o svojoj babi koja je umrla: Sanjala sam je svaku noć 40 dana, gledala je u mene, videla sam samo crnu senku! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

'