AKTUELNO

Opšti haos pred večerašnju žurku.

Tokom ove večeri, dok su se pojedini zadrugari pripremali za predstojeću žurku, Nadežda Biljić je uspela da se posvađa sa skoro svim svojim cimerima.

Naime, ona se tokom rođendanske žurke Jovane Tomić Matore poljubila sa Lazarom Jeremićem, ali je to negirala, što je zasmetalo zadrugarima. Pošto se okončala njena svađa sa Minom Vrbaški, Nadežda je počela da se raspravlja sa Zoricom Marković.

Sikter odavne, skloni mi se odavde! Skloni se odavne, p*čka ti materina. Mrš, hajde vozi - vikala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš sa mnom tako da pričaš, ja to nisam zaslužila! Ja sam kriva sad, ja budala, ja idiot, na mene dižeš ton? Sad ću da pobacam svu hranu, j*bala me moja hrana! Neka svi jedu na moje oči, iako znaju da sam gladna! Evo, sad ću sve da pobacam - bila je besna Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva je otišla iza svog kreveta, uzela namirnice i počela da ih baca po spavaćoj sobi, a pojedini zadrugari su odmah skočili sa svojih kreveta u nameri da je spreče da napravi nered.

Šta radiš to budalo jedna? Je l' si normalna? Ne bacaj brašno! Lezi dole, spavaj! Šta mafijaš ovde - vikala je Rebeka Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Pa hoće i ona u zatvor - rekao je ironično Bane Čolak.

Nadežda je uspela da baci brašno i još neke namirnice, kada je obezbeđenje uspelo da je savlada i izvede ispred Bele kuće, ali je ona odbijala da ode u zatvor.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNI SE DAVID SVIDEO OD PRVOG DANA! Lepi Mića otkrio najveću tajnu Đoganijeve, a evo šta je na sve to rekla Aleksandra! (VIDEO)

Neću da idem u zatvor, ne pada mi na pamet - nastavila je da viče Biljićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Nadežda Biljić

'