AKTUELNO

Morala je da ovo da mu poruči.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Naredno pitanje bilo je za Suzanu Perović, a gledaoce je zanimalo da li može da prizna zbog čega je Miki Đuričić napustio Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, zašto se praviš luda, kada si onoliko izludela da je morao da napusti rijaliti - upitao je Milan.
To nije istina, to je bilo u ponedeljak, on je inače jako umoran, pravio je malu pauzu. Ovde je bio haos, gde sam ga ja jedva smirila, on je meni rekao da više ne može da izdrži, bili smo u jednoj mirnoj sitauciji, otišao je u hotel, sutradan je rekao da više ne može da podnese. Imam osećaj da je to uradio potpuno bezveze - tvrdila je Perivićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da pričaš laži meni u oči, Miki nije napustio rijaliti zbog emisije, već zbog vaše rapsrave sutradan - podsetio ju je voditelj.
Ja hoću da kažem da to što je on otišao, da ja nisam razlog zbog kog je napustio rijaliti. Meni je najbitnija stvar da ja volim tog čoveka, a vi pričajte šta hoćete. I želim da mi što pre ozdravi i da mi se javi - izjavila je Suzana.

Potom je Zorica Marković ustala i prokomentarisala njihovu vezu, budući da ju je pre samo nekoliko dana okarakterisala kao ,,bolesnu vezu", što je pevačica i ovog puta potvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'