AKTUELNO

Kap koja je prelila čašu!

Jedno od pitanja u emisiji ,,Pitanja gledalaca" stiglo je i za Anu Korać i Davida Dragojevića, koje se odnosilo na gostovanje kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". Publiku je zanimalo kako je nestala tolika ljubav između zadrugara zbog gostovanja sa Davidovom bivšom verenicom, Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da nije nestala ljubav, ali imam pravo da jednom u tri meseca budem ljuta na njega, ali ne zbog gostovanja, već zbog stavova i nije nestala ljubav, samo se ne osećam dobrom. Ljubav postoji dalje, ali se osećam loše i nisam ga nikada vređala, samo sam mu rekla šta je bezveze. Ne mislim da sebe, već mislim samo na njega, ja znam da treba da mislim, ali ne mislim, zato mi se ovo i dešava - odgovorila je Ana.
Jednostavno smo se posvađali, njoj je pun k*rac da ona trpi, zbog ove priče, ja nju stvarno kapiram, to što ja moram da trpim, to ću da istprim, ona ima pravo da mi kaže šta god poželi. Da nije osoba koju ja volim, ne bih je trpeo. Ona mi kaže šta njoj smeta, može naravno da me vređa, to je između nje i mene - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam primetila da je Ani bilo super, sunčala se, a on je išao u štalu, ali videćemo koji ćemo još jedan dežavu videti - ubacila se Ljuba Pantović.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'