AKTUELNO

Zadrugari je nisu poverovali.

Naredno pitanje stiglo je za Suzanu Perović. "Kada je Miki nije hteo da se pomiri sa tobom primorala si ga na s*ks, zašto", bilo je pitanje za ovu zadrugarku, što je nju veoma uznemirilo.

Foto: TvPink Printscreen

To što je gledalac spomenuo, to se nije desilo. Muka mi je više od te teme, neću da komentarišem to. On i ja dobro znamo da do toga nije došlo. Apsolutno nije bilo s*ksa. Miki nema 15 godina, on je zreo čovek, da hoće da raskine, on bi raskinuo. Niko u našoj priči nije pod silom, da nešto mora. Mi smo zajedno jer se dopadamo jedno drugom, jer prijamo jedno drugom. Niti ja njega primoravam, niti ja njega. Desilo se, zaljubili smo se, nismo to planirali, ja svoje emocije ne krijem više. Jedva čekam da se vrati i da funkcionišemo onako kako treba. Tek sad kad ga nema ovde vidim koliko mi nedostaje. Ako negde postoji da su oni videli s*ks, onda ću da komentarišem - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAVUČENA NA KOCKU! Miljana Kulić uhvaćena na delu: Pred povratak u Zadrugu SPISKALA 2 HILJADE EVRA u kockarnici! (VIDEO)

Mnogi zadrugari joj nisu poverovali, te su shvatili da pitanje nije postavljeno bez razloga, ali Perovićeva je ostala pri svom stavu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'