AKTUELNO

Ponovo se posvađali.

Rebeka Popović i Pavle Jovanović posvađali su se po drugi put danas zbog svog nastupa na "Zadrugoviziji", koja će biti održana u subotu. Oni nisu mogli da se dogovore oko pesme sa kojom će nastupati.

Foto: TV Pink Printscreen

Rebeki se nije svideo Pavlov predlog da pevaju numeru Aca Pejovića, a kada je prišao Popovićevoj, oni su se ponovo posvađali. Pavle je predložio ovoga puta da pevaju numeru "Oči boje duge", međutim došlo je do novog sukoba u koji su se umešali i Zorica Marković i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevaj ti ženski deo, ja ću muški. Nema veze, promenićemo. Ja ću pevati Doktor Igija. Hoćeš? Evo, "Oči boje duge"! To ćemo da pevamo! Da li znaš kako ide pesma? Ja mogu i da repujem kao on... - rekao je Pavle.
A, ne, ne! Zar nećemo Željka Šašića? Čekajte ljudi da se setim pesme... Ja ne znam tu pesmu. Neću ni da učestvujem - izjavila je Rebeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nosi se bre u pi*ku materinu! Pevaću sam, a ti ćeš da platiš kaznu! Nosi se u pi*ku materinu! - iznervirao se Jovanović.

Pre ove situacije, Rebeka je pričala sa Zoricom, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Pavle Jovanović

#Rebeka Popović

'