AKTUELNO

Ponovo izbegava da kaže istinu.

Voditelj Milan Milošević na kraju sinoćne emisije ,,Pitanja gledalaca" najavio da postoje još mnoga pitnaja na koja zadrugari nisu dali odgovor, te je ponovo došao u Belu kuću kako bi razotkrio sve ono što su takmičari hteli da sakriju.

Naredno pitanje Milan je poostavio Davidu Dragojeviću, a bilo je vezano za njegovo iskustvo koje je pričao zadrugarima, što su gledaoci izgleda ponovo pogrešno razumeli. David je ponovo izbegao da da pravi odgovor, ali mu je potom bivša verenica Aleksandru Subotić očitala bukvicu.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto kažeš da Aleks glumi žrtvu, kada ti je svaka druga rečenica, da radiš od svoje 16 godine, da si jadan ti jer tebe svi napadaju, da si trpeo Aleksandru, jadan ti, da si ušao u rijaliti zbog nje  - glasilo je pitanje.
To je moj život, ja sam ispričao kroz šta sam prolazio. To što sam ja radio od 16. godine - ja sam to hteo, nisam ja kriv što sam lomio stopalo. Ja sam radio ovde stvari koje sam radio, da govorim to da sam jadan, nisam, krivo mi je što su svi moji drugovi uspeli, a ja sam ostao gde sam ostao. A što se tiče svega toga, ja volim što sam počeo da radim od malih nogu - odgovorio je David, koji nije upotpunio svoj odgovor, te je izbegao.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ovog malog jadnog žutog pileta Davida, meni je nekad strašno žao što je on uradio zbog mene, ali sve je on to radio što je hteo. Sve što je kao trpeo zbog mene, sam je hteo, ljudi su to podržali i na tome je profitirao. Umesto da mi se zahvali jer sam mu omogućila budućnost. Ja sam mu sredila honorar, ja sam ga uvela u rijaliti, a sad je našao novu devojku, David bi trebao moju sliku da drži moju sliku i da je ljubi svaki dan - dodala je Aleksandra.
On nije znao, nije bio nepotpun muškarac. Dok sam ja podržavao moju ženu, ona je bila vicešampion sveta - uključio se Karađorđe Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u simku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'