AKTUELNO

Doveo je do tačke ludila!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći će moći da prati emisiju "Pitanja novinara" u kojoj će predstavnici sedme sile postavljati intrigantna pitanja na koja će zadrugari odgovarati.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević imao je pitanje za Staniju Dobrojević. On je želeo da sazna šta Dobrojevićeva misli o prozivkama Pavla Jovanovića upućenim na njen račun, a koje su se odnosile na to što je on pričao da mu Stanija nije vratila novac koji joj je pozajmio.

Bilo mi je katastrofa što mi je tražio odmah novac nazad. Ali, hajde, vratila sam, idemo dalje. Često smo sedeli, pričali, desila se situacija kada je išao u duel i kada sam mu rekla da mi plati piće. Stvarno nisam imala situaciju da mi neko traži odmah pare, a onda i 300, 400 dinara od pića. Meni je to zaista dno dna. Očekujem i od muškarca sa kojim sam u vezi i od druga i od brata da on tu časti. Uglavnom sam imala drugare džekove koji mogu da plate piće. To nisu ne znam koje cifre novca. Na taj način sam vaspitana, ko je muško, ko je žensko. Nebitna je količina novca, nego taj gest, znak pažnje, da pokažeš kakav si muškarac. Sinoć sam pukla i rekla sve što mislim - ispričala je Stanija, pa dodala:
On je samo muška splavaruša i hostesa koji provodi goste. On je bio vozač pevača, nije imao ni za odeću. Ušao je na konto priče Dragane Mitar. On je takav ljigavac, meni se takvi gade.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću ti samo reći da nemam komentar, mene je sramota što boravim sa takvom osobom u istom prostoru. Nemam potrebe dalje da komentarišem. Nije vredna nijedne sekunde da trošim vreme na nju - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija se iznervirala, pa mu je spornih 50 dinara uzela i bacila mu u lice.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'