AKTUELNO

Panić se kaje zbog onoga što je uradio.

Tokom rođendana Jovane Tomić Matore, došlo je do sukoba između Tome Panića i Mine Vrbaški jer je zadrugar pokušao na silu da poljubi bivšu devojku, prilikom čega ga je onda odgurnula od sebe.

Zbog ovoga je tokom emisije "Pitanja novinara" usledilo pitanje  za Tomu i Minu koji su ispričali kako se osećaju nakon svega što se izdešavalo.

Foto: Pink.rs

Da li je lepo što si napao Minu na takav način? - glasilo je pitanje za Tomu.
To što sam uradio uradio sam. Izvinio sam joj se, sve je to počelo od neke šale. Smatram da to nije bilo džentlmenski - ispričao je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Da li se kaješ što si imala nešto sa osobom kao što je Toma? - glasilo je pitanje za Minu.
Ja ne prepoznajem Tomu. Marijana se malo zapetljala u toj priči. On je pokušao da me poljubi na silu, ja sam ga odgurnula od sebe, tu je on mene počeo da gura i je nastao ceo konflikt. Toma defintivno treba da prestane da pije - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Toma počeo da se pravda, voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević mu je očitao lekciju zbog nedoličnog ponašanja prema osobi nežnijeg pola.

Mučno mi je da slušam ta tvoja vađenja. Sramno je pokušavati da poljubiš nekoga na silu, užasno je sramno to što si pokušao da uradiš Mini - prokomentarisao je urednik portala Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRIZNALE DA SU PROSTITUTKE, RASTURAJU TUĐE BRAKOVE, A NJOJ MORALIŠU: Marijanina drugarica ŽESTOKO oplela po zadrugarkama, pa otkrila zbog čega Toma i ona NISU ZAJEDNO! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Darko Tanasijević

#Tomislav Panić

'