AKTUELNO

Dobrojevićeva pokušala da se opravda, ali joj nije pošlo za rukom.

Tokom današnjeg popodneva došlo je do svađe između Zlate Đurković i Stanije Dobrojević i to zbog ukrašavanja uskršnjih jaja gde je Stanija želela da se postara da ušara čuvarkuću i oboji jaja u crveno.

Tokom biranja pesama za "Zadrugoviziju" pokazala si sujetu, danas se to opet dogodilo kada si zahtevala od Suzane da istera Staniju iz kuhinje kada ste šarale jaja, zašto to radiš? Da li je u pitanju sujeta - glasilo je pitanje novinara.

Foto: TvPink Printscreen

Daleko bilo da sam u bilo kom smislu bila sujetna. Ja sam danas bila potištena jer sam ovo radila sa nekoliko dragih ljudi - pričala je Zlata, a Stanija je sve vreme dobacivala dok je ona pričala.
Ja sam ofarbala crvena jaja i uradila sam čuvarkuću. Prva tura sa crvenim jajima je bila moja, a kada si ti krenula sa tenzijom, a onda sam se ja skonila - pravdala se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovor se uključila i Dorotea Jovanović koja je bila na strani Zlate, te je ovo iskoristila kao priliku da iskritikuje Staniju jer je ona prema njenim navodima farbala jaja radi običaja nego zato što je tražila kadar.

Stanija je ofarbala to jaje i gurnula te samo da bi ona ta jaja ofarbala i da bi bila u kadru. Nije bitno to što ćeš ti ofarbati jaje i baciti u neku rupu. Ti sve radiš ovde devojko za kadar. Ja sam jedno jaje ofarbala za ceo dan i uživala sam u tome, a ti si uzela 20 kesica boje i otišla u Rajski vrt da meditiraš - vikala je besno Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Udarila te je sujeta zato što sam ja uzela da bojim crvena jaja - dobacivala je Stanija.

Pročitajte još: STANIJA DOBROJEVIĆ BILA UDATA! Otkrivamo SVE O BRAKU koji je PUKAO posle samo dve godine: Evo zbog čega je rešila da se RAZVEDE (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'