AKTUELNO

Koraćeva nije želela da prizna sve detalje svoje romanse.

David Dragojević pokušao je da objasni Ani Korać zašto ne može da objasni nelogičnosti u svojim izlaganjima koji se tiču veze sa Aleksandrom Subotić, ispitujući je o njenoj vezi koja je trajala dve godine.

Koraćeva je priznala da je njena veza trajala dve godine, ali da je brzo zaboravila tog dečka i da se zaljubila u drugoj.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam i ja tih problema. Jedva sam čekala da odem od njega. Bilo mi je lepo sa njim i onda sam shvatila da ga nisam volela. Trpela sam neke stvari jer sam mislila da će se promeniti, da će biti bolje. Mislila sam da neće biti više ljubomoran i da će se sve promeniti, ali nije i onda sam otišla. Bili smo skoro dve godine zajedno - ispričala je Ana.
Bilo ti je lepo sa tim čovekom, onda si u drugom našla sve i bilo ti je lepo. Kako ja sada mogu da objasnim da sam se ja zaljubio u tebe. Kako možeš ti nekome da objasniš da si sa nekim živela dve godine i da si se zaljubila posle toga. Kako ti možeš da objasniš tu emociju? Zašto si ga lagala, možda ti ovo trpiš zato što si navikla na mene? Možda si se samo navikla na mene - insistirao je David na pitanjima, dok se Ana pravdala da je veza sa njim potpuno drugačija.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo raskinuli i ja sam se brzo zaljubila u međuvremenu. Nebitno je posle koliko dana. Nije mi dao da odem. On je bio svestan da ako ja odem da će biti to to i da se neću vratiti. Nisam mu nikad govorila da ću da raskinem sa njim, ali nismo pričali kada smo se svađali. Mirili smo se jer je on plakao i meni je bilo žao - govorila je ona.

David je odlučio da se postavi kao njen bivši dečko i da je kroz njegov ugao ispituje o tom odnosu, a Ana je pristala na igru.

Bila si sa mnom iz interesa, zašto lažeš? Dve godine si me koristila. Bila si sa mnom da bi upoznala moje drugove. Zašto lažeš, nikad mi to nisi rekla. Ja sam se zaljubio u sve tvoje. Zašto se smeješ? Ponašaš se kao klinka? - nastavljao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se zaljubila u tu osobu kao nikad u životu. Živela sam sa tobom jer mi je bilo lepo, kasnije mi nije bilo lepo. Kad ja krenem, ti plačeš i govoriš kako će biti bolje. Ja kad sam se zaljubila u ovog drugog, mene ovaj prvi nije zanimao. On je uvek govorio da želi da ima dete - odgovarala je Ana.

Anu je ova igra nasmejala, pa je izjavila kako ne bi dozvolila sebi da se tako pravda u rijalitiju, a nakon toga su pričali o njihovoj vezi i zaljubljenosti koja je nastala tokom boravka u Beloj kući.

Pročitajte još: KAO PORED TURSKOG GROBLJA! Luna i Marko do skoro u ljubavi, sada ni da se pogledaju! Evo kako njih dvoje reaguju jedno na drugo! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'