AKTUELNO

Morala je sve da prizna!

Stanija Dobrojević i Bora Santana došli su u ozbiljan sukob zbog Maje Marinković. Naime, problem je bio zbog toga što Maja nije imala deo u nastupu tokom ,,Zadrugovizije 3", ali ono što je Bora otkrio, Dobrojevićeva nije htela da otkrije.

Santana je otkrio da je saradnik Dobrojevićeve bankrotirao zbog nje, te da je ona morala da pobegne u Ameriku, što je Rumljanka i potvrdila tokom razgovora.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ta koja nije stala na moju stranu. Jesam li ja to od tebe zaslužio? Bridžis je bankrotirao zbog tebe, morali su da otplaćuju pare zbog tebe. Pobegla si u Ameriku. Nemam potrebe mi da pričamo, samo mi je to hvala što sam bio uz tebe! Ja ti se izvinjavam za majku, ja prvi nemam majku, ja tebe stvarno gotivim. Ako ti misliš da ti ja želim zlo, onda dobro, mnogo su se smorili kad sam ja rekao da si miti ispred njih - ispričao je Bora.
To što je Maja došla da mi plače? A sad je dobra sa vama, a ti si mi psovao majku. Ja sam bila njihov projekat, da nije bilo Vukovića i Bridžisa ti ne bi mogao da me upoznaš. Radi se o tome da jesam pobegla u Ameriku, ali to nema veze sa tobom. Zahvaljujući Ivanu mi smo imali jedan nastup zajedno i bilo je klošara koji su nudili 10, 15 hiljada da snime duet sa mnom. Pusti me na miru! Pusti da prođe neko vreme, da vidim kako će dalje da se odvija - uzvratila je Stanija.

Međutim, Stanija i Bora su na kraju postigli primijre, pa su odlučili da stave distancu na svoj odnos u narednom periodu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'