AKTUELNO

Ne može da podnese to što je ponovo ostavljena.

Blogerka Luna Đogani je na "Zadrugoviziji 3" osvojila sve simpatije gledalaca te je ona sa svojom grupom odnela pobedu u SMS glasovima. Iako joj se sreća sa jedne strane osmehnula, Đoganijeva je priznala Mini Vrbaški da njena sreća nije potpuna i da se oseća prazno jer ju je ostavio Marko Miljković.

Ona je o svojim osećanjima pričala i sa Jovanom Tomić Matorom koja ju je savetovala da mora imati više samopouzdanja, a onda je utehu našla u Mini kojoj se poverila da joj je teško zbog raskida sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam i da volim i da patim, kod mene nema foliranja. Ova pobeda ne može da promeni emocije u meni. U meni je umiralo sve, po drugi put se osećam prazno, a do pre neki dan sam bila voljena. Opet sam se zaljubila, opet sam ostavljena. Ljuta sam na sebe i ja sam kriva za ovo. Treba mi vremena. Dozvolila sam sebi da se po drugi put osećam prazno - pričala je Luna sa knedlom u grlu.
Biće ih milion, mlada si, tek počinješ da živiš. Sad samo gledaj sebe, da stvoriš to što želiš da napraviš svoj cilj. Kada shvatiš da imaš sve, imaš mikrofon, publiku, već ih imaš. Kada sve to budeš imala videćeš da li će ti trebati uopšte ljubav. I ja kada sam bila mala sam samo tražila da imam ljubav - tešila je Mina Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je istakla da se ponovo oseća izdanom i prevarenom, kao što je bila i u prethodnoj sezoni rijalitija.

Pročitajte još: PRVI PUT DO SADA: Pobednika 'Zadrugovizije 3' po odluci novinarskog žirija čeka NAGRADA o kojoj svi sanjaju! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'