AKTUELNO

Zadrugari moraju da iznesu svoje mišljenje ko se najbolje snašao na sceni.

Tokom prethodne večeri održana je treća po redu "Zadrugovizija" koja je i više nego uspešna. Zadrugari su se odlično pokazali na sceni. Pobedu od strane stručnog žirija odnela je grupa koju su činili Aleksa Savić, Marko Miljković i Lazar Čolić Zola, zatim pobedu novinarskog žirija su odnele Suzana Perović, Stanija Dobrojević i Jovana Tomić Matora.

Foto: Pink.rs

Osim njih, glasala je i milionska publika koja je pomno pratila nastupe zadrugara, a pobedu putem fejsbuka odneli su Aleksandra Subotić, Sanja Stanković i Karađorđe Subotić, dok su Luna Đogani, David Dragojević i Marko Petrućević odneli pobedu SMS glasovima.

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći stiglo je pismo da ove večeri zadrugari biraju svog pobednika "Zadrugovizije", a u prilog onome koga izaberu moraju izneti argumente.

Dragi zadrugari, nadamo se da ste se sinoć lepo proveli na "Zadrugoviji" a moramo i ovako zvanično da čestitamo svima koji su dobili nagrade. Osim zadrugara koji su dobili nagrade, moramo da pohvalimo sve vas za trud koji ste uložili. Verujemo da svako od vas ima mišljenje o nastupima ostalih zadrugara. Sada je vreme da čujemo vaše utiske. Ko je po vašem mišljenju bio najbolji, ko je po vama bio loš, ko se nije potrudio. Svako će glasati i odabrati svog pobednika "Zadrugovizije" i reći zašto ste se baš za tu osobu odlučili - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NI NE SLUTE ŠTA IM SE SPREMA: Posle ove noći mnoge stvari u Zadruzi će se DRASTIČNO PROMENITI! Evo šta ih čeka (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'