AKTUELNO

Miljana Kulić je stala u odbranu Dobrojevićeve.

Sinoć su članovi stručnog i novinarskog žirija, ali i milionski auditoriju imali priliku da odaberu svoje pobednike "Zadrugovizije 3", a ta privilegija je večeras pripala zadrugarima koji su ocenjivali nastupe svojih cimera.

Sanja Stanković je dala mišljenje o nastupima svojih cimera, a potom i uputila kritike na račun Stanje Dobrojević i Marijane Zonjić koje su imale sukob mišljenja sa članovima stručnog žirija.

Foto: Pink.rs, E-stock

Bane, Dorotea i Mina su po mom mišljenju pokidali, oni su meni bili top. Marijani želim da kažem da treba da prihvati kritike kao nešto pozitivno i da znaš da treba da radiš na sebi, a ne da padaš u depresiju. Meni je drago što na ovoj "Zadrugoviziji" to nisi tako loše podnela. Meni je bilo dno dna što si na prošloj "Zadrugoviziji" odgovorila Maji Nikolić, kao što mi je dno dna što je Stanija odgovorila Sandri, jer ona njoj ništa nije loše rekla, već samo svoje mišljenje - završila je svoje izlaganje Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih da pozdravim Sandru Afriku. Toliko se video kompleks sinoć, a sada sam video i zašto taj konflikt postoji. Sandra je i te kako lepa devojka, mlađe izgleda, top izgleda. Sandra je uspešna i dobar je čovek i ona je lik koji može sa svakim da priča i nema komplekse - pričao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Sandra ima majmunsku facu, a Stanija ima milu facu - branila je Miljana Staniju koja je bila vidno nervozna tokom Tominog izlaganja.

Foto: TvPink Printscreen

Njihovo mišljenje delila je i Ljuba Pantović koja je poručila Staniji da je zgrožena njenim ponašanjem.

Sa onim komentarom si se p*srala ko si. Ponela si se kao dno dna. Tebi Sandra ništa loše nije rekla - uputila je ove reči Ljuba Dobrojevićevoj koja ju je gledala ćutke.

Pročitajte još: ALEKSANDRA SUBOTIĆ POMIRILA MAMU I TATU ZA USKRS! Za najveći hrišćanski praznik zaboravili na međusobne razmirice, pa ovako pozirali za Pink.rs! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'