AKTUELNO

Ovo mu se nije svidelo.

Luna Đogani noćas je doživela nervni slom nakon što se u kući za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričalo o odnosima Maje Marinković i Marka Miljkovića. Za crnim stolom svoje izlaganje na ovu temu imao je i Miljković, nakon Marinkovićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Marko i Maja su ranije imali ljubavne varnice, a nakon toga Miljković je završio u vezi sa Lunom na koju je stavio tačku pre nekoliko dana.

Maja je kod mene na distanci. Meni prođe nekad pogled, ja gledam, ali nju ne vidim. To je poenta cele priče. Ona je izjavila samo da sam joj ja poslao neki signal - govorio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja kada se naslonila na Pavla, ispale su joj grudi skroz, ti si pogledao. Marko, sa mnom si pričao! Nema potrebe da lažem! Ti si se smejao! Ti misliš da bih ja sada ovo lagala? Možda se ti ne sećaš toga - ustala je Mina i znela svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi ti normalna? Šta radiš sada? Ma daj bre Mina, j*bo te! Šta je razlog da pričas sada ovo? Šteta što nisam video Majine grudi, jesi li ti normalna? - burno je reagovao Miljković.

Ukućani su takođe zamerili Marku što nije otišao i razgovarao sa Lunom, dok je ona histerisala po pabu. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'