AKTUELNO

Počinje zanimljiva emisija!

Kao i svake srede, Bora Santana i Bane Čolak spremni su da naprave šou u emisiji radio "Amnezija" koja se emituje uživo na televiziji Pink, kao i na radiju 91,3 FM stereo.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, koje su već svi očekivali, a koje je pročitala Suzana Perović, ovonedeljni vođa.

Dragi zadrugari, vreme je da počne radio "Amnezija". Bane i Bora moraju odmah otići na svoja mesta. Budite zabavni, duhoviti i intrigantni - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Za nama je "Zadrugovizija 3",  zanimljiva emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u kojoj se mnogo toga otkrilo o raznim temama, ali i započete nove, kao i sinoćna žurka prepuna dešavanja. Nekoliko burnih svađa potresle su kuću ovih dana, nerazjašnjeni odnos između Marka Miljkovića i Maje Marinković, raskid Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zbog njenog odnosa sa Stanijom Dobrojević, kao i njihova svađa posle žurke posle koje je otkriveno mnogo novih detalja iz njihove veze. Sve u svemu, Bora i Bane će imati zanimljivu emisiju punu razotkrivanja intriga iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Ostanite uz televiziju Pink i najgledaniju emisiju "Amnezija", a kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavkog ovog teksta.

Pročitajte još: I DALJE VOLI MARKA? Miljana pevala srceparajuće stihove, Zola je sve vreme posmatrao, a evo šta je Miljković radio u tom trenutku! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'