AKTUELNO

Ana istakla da je pokušala da razume Dragojevića kroz svoju vezu.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Naredno pitanje stiglo je za Davida Dragojevića, a ono se odnosilo na to što je on potencirao na poređenju njegove veze sa Aleksandrom sa pričom koju je Koraćeva imala sa dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Aninu priču o bivšem dečku možeš da porediš sa svojom i kako možeš da manipulišeš sa njom - glasilo je pitanje jednog gledaoca.
Nisam poredio. Pošto je ona bila dve godine bila sa dečkom, ja sam joj postavio postavio pitanje kako je mogla da uđe u drugu vezu posle 15 dana kad ova prva veza nije ni valjala. Ja sam samo poredio emociju koju ja ne mogu da objasnim kako se brzo rodila - pravdao se David, a povodom ovoga se oglasila i Ana Korać:
Ja sam preko noći odlučila da krenem u novu vezu jer prethodna nije valjala. Pokušala sam ja njega da razumem kroz svoju priču - dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: HTELI SU DA PROŠVERCUJU OVO! Pavlova porodica pokušala da mu dostavi informacije, evo šta je sve pisalo u TAJNOM PISMU koje je stiglo za njegov rođendan, spomenuli i DRAGANU MITAR! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'