AKTUELNO

Dragojević i Pantovićeva istakli da njihovo drugarstvo nije bilo pravo.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja stiglo je i za Aleksandru Subotić, koje se odnosilo na njen odnos sa Stanijom Dobrojević. Naime, gledaoca je zanimalo zašto je Subotićeva rekla za Staniju da je "moralna nakaza", a ona ju je podržala u mnogim teškim situacijama.

Rekla si za Staniju da je morala nakaza i loš čovek. Zar tako možeš da kažeš za osobu koja te je ovde uzdizala pred svima i jedina te branila čak od rođene majke - glasilo je pitanje.
Rekla sam to u afektu. Prvo sam rekla da je moralna nakaza, a onda sam se ispravila i rekla da je loš čovek. Zamerila sam joj nekoliko situacija u našem druženju, jer ja njoj ništa nisam zgrešila. Ja sam njoj zahvalna što je uvek bila uz mene, možda sam bila gruba - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je svoje izlaganje započela Stanija koju je Karađorđe Subotić ometao sa upadicama, zbog čega je ona počela da vređa Subotiće, a onda je nastala nova svađa između Stanije i Aleksandre.

Subotići ne zaklapaju! Ne mogu sa nevaspitanim ljudima Jesi li završila svoje izlaganje, nevaspitana si! Kako ste nekulturni, uličari! Vi gazite preko mrtvih da dođete do "Škode". Želim da se distanciram od ovakvih vrsta ljudi - govorila je Stanija.
Sram te bilo, jadna si! Koliko si mi puta upala u reč. Ako je njoj Karađorđe rekao da ne zna da peva, šta je tu loše? Sram da te bude! - uzvratila joj je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon rasprave David Dragojević je imao potrebu da prokomentariše prijateljstvo Stanije i Aleksandre, a potom se u raspravu uključila i Ljuba Pantović koja je ispričala šta misli o njihovom odnosu.

Što se tiče stava prema Staniji, on nikada nije promenjen. Stanija, nikad te nije gotivila. Njih dve niti se vole, niti žele dobro jedna drugoj. To su dva manipulatora. Dve proračunate osobe - prokomentarisao je Dragojević.
Kada su njih dve rekle da se druže, ja sam rekla da je to prijateljstvo lažno. One su se lažno družile i njihovo prijateljstvo je puklo. Stanija je mene pitala da me pita šta mislim da je razlog njihovog prijateljstva, a ja sam joj rekla da su obe osobe koje žele da su u centru pažnje - ispričala je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MILJANA UTUČENA: Kukala na sav glas zbog viška kilograma, a onda pokušavala da PONIZI Zolu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'