AKTUELNO

Ovo joj niko neće oprostiti!

Miljana Kulić pozvana je u Rajski vrt od strane Drveta mudrosti kako bi popričali o svim novim dešavanjima u Beloj kući. Nakon što je ušla u vrt, Miljana je odmah počela da priča o nesuglasicama sa njenim verenikom, Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TvPink Printscreen

Šta se dešava sa tobom i sa Zolom, čujem da je bilo nekih problema - upitalo je Drvo.
Sa mnom i sa Zolom, se ništa apsolutno ne dešava, osim onog pitanja gledalaca, gde su pitali Maju da li mu se dopada Zola, verovatno je ona nešto pričala nekome i onaj problem što smo imali za žurku oko Stanije i Lazara. Prvo ne mogu da razumem Staniju koja ne može da odvoji novac za hranu, nego ide od tanjira do tanjira. Ono što mi je zaparavo uši je njegova rečenica:,,Ja sam gadljiv, ali Stanija nije zarazna". To me je jedino isprovociralo te večeri, čuli ste kako je tekao razgovor. Kao da ne vidim ono u njemu, što sam videla prvih dva meseca. On mi kaže da on to zapravo radi, da se meni pričinjava. Ja nikada ne bih njega ponizila ni na jedan način. Plašim se da ne prođem kao Aleksandra, da mi ne kaže da je to samo navika. Ili kao sa Lunom da se oni svađaju sa njom, pa se mira. Hoće da zavrte priču sa njom - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Šta kažeš za nova dešavanja u Zadruzi - glasilo je sledeće pitanje za Kulićevu.
Videla sam sinoć da su se Luna i Marko pomirili, pa sam odlučila da više nikoga ne sažljevam. On je shvatio iz pitanja gledalaca, posle svega ona je otišla u krevet kod njega. Nije mi drago što su se pomirili, jer jedna strana voli. Ljubav je dvosmerna ljubav, ne mogu iskreno da ti kažem da li Luna iskreno voli Marka, jer mislim da i dalje voli Slobu, ali vreme će pokazati. Aleksandra je žrtva jer je prevarena žena, ljudi drugačije gledaju na to. U celoj situaciji David je ispao najveći ološ, jer je ovde glumio ljubav. David gazi preko mrtvih do svog cilja. Sanja je apsolutni glumac, ona nije lezbejka, ona je lažna lezbejka, svi znaju čime se bave. Tebi Drvo mogu da kažem, makro je uhapšen. Ni Sanje, ni Marka mi nije bilo žao, bilo mi je žao samo Lune, daleko da smo mi prijateljice, tako da nisam prišla njoj zbog toga, nego zato što sam čula da urla, čula sam viku i dreku i čula sam potrebu da odem - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogeldajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'