AKTUELNO

A ipak je pružio ruku pomirenja Brendonu.

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević postavio je Pavlu Jovanoviću, a bilo je vezano za odnos sa Stanijom Dobrojević.

Pavle, da li misliš da je trebalo da se izviniš Staniji i to sve zbog 50. dinara duga i da je pozoveš na rođendan, a ne sa ljduiam koji su te najstrašnije izvređali, pa su ti govori i da ti srmdi iz usta? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Hoću da se izvinim mojoj porodici što sam se spustio na taj nivo pre nekoliko dana, jer ja ne psujem inače. Razlog da joj se izvinim, nemam razloga, još veća me je sramota što sam u prisustvu pojedinih osoba. Čak sam i Brendonu sa kojim sam imao najgori odnos u kući, pozvao ga od srca, jer je on otišao u kupovinu i hteo sam da se odužim - odgovorio je Pavle.
Pavle je tako drsko i podmuklo postupio, pozvao je ovu svinju (Brendona) da se najede. A vi ste pokazali kakvi ste vi ljigavci, o tebi Brendone to govori. Juče su se vraćali sa rođendana kao sa pijace - izjavio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su Lepi Mića i Pavle došli u sukob zbog različitih stavova, što možete da pogledate u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'