AKTUELNO

Navikal je na ovakvo njegovo ponašanje.

U toku emisije ''Gledanje snimaka'' u rijalitiju "Zadruga 2" koji ruši sve rekorde gledanosti došlo je do još jednog saznanja zbog kojeg su učesnici bili užasnuti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, potegnuta je priča kako između Davida Dragojevića i Sanje Stanković postoje pogledi koji nisu samo prijateljski. Jovana Tomić Matora je sumnjala od početka, pa joj je Ljuba Pantović potvrdila jer je i ona ''ulovila'' nekoliko puta kako se gledaju. Na kraju, Aleksandra Subotić je ustala i rekla kako joj nisu strane te situacije jer se jedna takva dogodila na početku sezone sa blogerkom Lunom Đogani.

Meni je ova situacija veoma poznata. Ja sam bila drugarica sa Lunom. On je Lunu tešio i ljubio u nos. Sve je to radio i nikada nije ništa rekao. Nikada nije to priznao. Umesto da kaže da mu je prijateljica i da završi priču. Neće da prizna, ja njega poznajem. Nikome nisam verovala to za Lunu dok nisam izašla. Znam ja njega vrlo dobro - govorila je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam je samo savetovao. Ne vidim tu ništa loše. Ove priče nemaju vezu sa vezom. Luna mi je bila draga. Pitajte Lazara da vam kaže šta sam radio. Ana je bila pored nje sve vreme - pravdao se David.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'