AKTUELNO

Sukob se nastavlja.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na sledećem snimku koji je pušten zadrugarima Stanija Dobrojević i Maja Marinković razgovaraju o Marku Miljkoviću, tačnije ponašanju Maje kada je u pitanju odnos sa Markom. Maja je priznala kako bi se Marinkovićeva igrala sa Miljkovićem. Akteri su komentarisali prikazano, ali naravno Marko i Luna.

Izlupetala se ovde samo tako. Nema potrebe da pričam i da dužim. Sve je ovo zbog Lune. Sada to gledanje je pretvoreno u flertovanje. Posle kažu da sam samo gledao. Nije jasno ništa, ne zanima me. Baš ispadaju smešne. Staniju poštujem zbog ovoga što priča sa njom. Maja nije pametna, ona je navukla i rekla je sve. Gledaću gde mi se gleda. Možda i u Majino du*e gledam. Šta da se radi - govorio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To što ćeš ti da gledaš u moje d*pe je uvreda Luni. Sram te bilo! Sa njom si u vezi zbog boljeg plasmana - optužila je Marinkovićeva Marka, pa se ubacila Aleksandra Subotić:
Stanija se u ovom snimku pere, prebacuje priču na Maju, do tog zaključka sam ja došla - rekla je Aleksandra, a onda je Maja nastavila da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemam simpatije, niti me interesuje. Ti si mali miš koji je u istim trenerkama, ne bi imao šta da nosiš da nisi sa Lunom. To je to - govorila je Maja, a Stanija je naravno imala potrebu da kaže šta ima jer je akterka iz snimka:
Maja je meni na krevetu rekla da to već par dana traje. Smatram da je to sve Markov plan sve vreme... - govorila je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Miljković

'