AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno.

Naredno pitanje pripadnici sedme sile postavili su Ani Korać. Oni su joj objasnili da ju je Soraja Vučelić otpratila na Instagramu, pa ih je zanimalo da li ona može da pretpostavi zbog čega je to tako.

Dugo se polemisalo šta je razlog zašto te Kija otpratila sa Instagrama. Da li možeš da naslutiš zašto te je jedna tvoja drugarica izbrisala sa liste prijatelja na istoj društvenoj mreži, izbrisala je sve moguće tagove, a jako ste bliske i družite se napolju. Reč je o Soraji - bilo je pitanje za Anu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne bih to komentarisala ovde u rijalitiju, kad izađem videću za sve priče koje su unošene ovde. Ja ću to rešiti sa tim osobama, ne mogu da rešim jer sam ovde. Ne mogu da naslutim, ovde sam u rijalitiju, kad izađem rešiću. Ne mislim da smo bivše drugarice, za sve što se izdogađalo ja ću rešiti kad izađem. Ne mogu to da komentarišem. Načula sam milon nekih gluposti, nemam šta da komentarišem, neke situacije ovde su nerealne - navela je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti čudno što se svi naprasto odriču tebe - bilo je konkretnije pitanje novinara.
Neću da komentarišem da ne bi ispalo nešto što ne treba. Nisam ja ništa uradila, ja ću to kad izađem - zaključila je kratko Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREŠLI SVE GRANICE: Ana i David se odvojili od svih i rešili da se sunčaju dok su svi igrali igru Velikog šefa! BEZOBRAZLUK! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'