AKTUELNO

Nije pobedila ni u igri.

Subota veče je tradicionalno postala omiljena emisija svih gledalaca "Zadruge 2", jer se tada u Beloj kući održava "Izbacivanje". Ove nedelje, vođa Suzana Perović odlučila je da potrčci budu Maja Marinković i Bora Santana, a zadrugari su juče izglasali da prva nominovana bude Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto kasnije, u Belu kuću je stigla i informacija o tome koga su gledaoci ove sedmice nominovali, a u pitanju je Snežana Ilić. Sada će se Maja i Snežana boriti za svoj opstanak pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge 2".

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću, otišao po nominovane, te je igrica za dupliranje glasova mogla da počne. Ukućanke su morale da stave kačkete na glave i pokretima nabace kesice čajeva na prednji deo kačketa.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovom izazovu pobedu je odnela Maja Marinković, tako da su se upravo njoj duplirali glasovi. Posle dupliranja glasova publike, Maja je osvojila 87 posto, dok je Snežana osvojila 13 procenata glasova publike, što znači da "Zadrugu 2" u ovom trenutku napušta Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se odmah pozdravila sa svim svojim cimerima i uputila u studio televizije Pink, gde je očekuje voditeljka Dušica Jakovljević sa kojom će obaviti intervju i ostaviti pismo u kom će imenovati novog vođu za narednu nedelju.

PROČITAJE JOŠ: TOMOVIĆ JE MENI SLAO PORUKE, HTEO JE DA IMAMO S*KS: Aleksandra pogodila Staniju tamo gde je najviše boli, Dobrojevićeva zamolila svog bivšeg da se oglasi! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Maja Marinković

#Snežana Ilić

#Zadruga 2

'