AKTUELNO

Miljana je želela od Tome da čuje šta misli o Staniji.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić želela je od Tome Panića da čuje šta misli o Staniji Dobrojević, sa kojom nije u sjajnim odnosima. Panić je zatim ustao i osuo paljubu po ovoj zadrugarki i tom prilikom istakao kako se svi pitaju koje je Stanijino zanimanje i da mu smeta što ona napada Sanju Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam Kristijan Golubović i ja to ne radim, ako je mislila da će od mene da dobije neku pažnju, to neće moći! Ja sam u njenim očima video da želi da me iskoristi! To sa mnom ne može! Ja ne znam koje je njeno zanimanje! Svi u Srbiji se pitaju ko je Stanija i šta je njeno zanimanje! Ona je došla do naslovne strane oralnim zadovoljavanjem - pričao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Nijedna nije dobila naslovnu stranu kao ja, nijedna nije bila u Holivudu kao ja i jako ti je ružna priča da sam ja zadovoljavala čoveka pred smrt! Tako da nastavi da pričaš gluposti! Ne laži više Tomo! Ja fotografije sa Hefnerom i Paris Hilton makar imam, a ti daj neki dokaz! Ko zna šta si ti radio po Americi i kome si dudlao! P*derčino iz Svilajnca! Ko zna šta si ti radio u modelingu, koliko si k*rčeva popušio i ništa nisi uradio! Ćao - pričala je Stanija.

Toma je zatim pričao i o odnosima između Ljube, Aleksandre i Karađorđa. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

#Tomislav Panić

'