AKTUELNO

Izneo svoje iskreno mišljenje!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma Panić je postavio sledeće pitanje, a bilo je upućeno Lepom Mići.

Mićo, reci mi svoje mišljenje o situaciji koja se desila između Stanije, Maje, Marka i Lune - bila je Tomina želja za Miću.
U toj priči koja je bila, imali smo pitanje novinara gde smo imali odgovore sa obe strane. Miljković je rekao da nije rečeno u tom kontekstu. Ja sam imao konflikt sa njim zbog toga. Nismo mogli da dođemo do odgovora. Nešto je tu bilo... To nema veze sa vezom Lune i Marka, niti sa njihovim odnosom sa Markom. Ako će ona da raskine vezu Lune i Marka, onda ta veza ne vredi. Ovde se priča da Maja to radi od kad je došla Stanija. Maja iritira ljude od početka. Ostala je ista, samo je izmenila način provokacije. Maja sada za stolom iritira ljude. Maji niko nije odgovorio činjenicom da nije to tako. Nego "ti si to i to". Miljković mora da nosi to breme da je bio sa njom. Kako će on to da nosi, to je na njemu. Ako smatra da je Maja za njega derište, onda je trebalo o tome ranije da razmišlja - ispričao je Mića, pa nastavio.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je u njega bila dugo zaljubljena. Ti Majo treba da shvatiš Lunu kao njegovu devojku i zašto tako reaguje. Što se tiče Maje i Miljkovića, meni je jasan bio njegov cilj. On tebe ni na šta nije silio, niti ti njega. Bili ste zajedno par dana, spavali u krevetu, imali s*ks, u to neću da ulazim. Nije on dolazio kod vas, nego vi kod njega u krevet. Što niste tad razmišljali da li je to prava adresa za vas? Ja verujem da je nešto bilo u bekstejdžu - rekao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'