AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški nedavno je rekla kako je Marko Miljković pažljivo posmatrao Maju Marinković i odmeravao njene grudi, zbog čega je nastao haos u kući. Svoje mišljenje o Maji, Marku, ali i o njegovoj vezi sa Lunom Đogani, večeras je tokom "Igre istine" rekla Mina, nakon što je dobila ovo pitanje od Ljube Pantović.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nisam mislila da je bilo vreme da bilo šta komentarišem. To kada sam iznela za Maju, imala sam potrebu. Ne zato što ja Marka ne volim, on je meni od prve sezone drag. Marko mi nekada daje utisak da sve Marko ovo radi zbog rijalitija, a nekada da je previše zaljubljen. Ja njega i dalje ne znam. Mislim da je spreman Lunu da povredi i sigurna sam da će opet da se posvađaju. Mislim da on igra igru i manipuliše ovde - pričala je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

'