AKTUELNO

Ovo je zaprepastilo sve!

Odnos Ljube Pantović i Aleksandre Subotić privukao je veliku pažnju javnosti, a u istoriji rijalitija niko nikada nije ni video ni čuo da odnos majke i ćerke može da bude loš u toj meri da svakog trenutka pokušavaju da naude jedna drugoj mnogim informacijama koje su šokirale širu javnost.

Tako je i ove noći u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" pokrenuta tema o Ljubinim pretnjama da će o svojoj ćerki izneti sve što zna, pa spomenula abortus sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam joj spomenula abortus koji je već spomenut. Ja mislim da je David to spomenuo jednom. Potezano je i napolju to pitanje. Zašto si je pitao ko je onaj na J?! - upitala je Ljuba Davida, a onda nastavila sa izlaganjem.

Međutim, Pantovićeva je briznula u plač kada je spomenula svog dečka, pa priznala da ona i njen bivši suprug Karađorđe Subotić žele da joj pokvare radost u kojoj je uživala otkad je videla svoje najmilije na video klipovima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam juče pričala sa Draganom. Meni je pun ku*ac više toga da ja vidim i njoj i onom tamo gospodinu (Karađorđu), toliko im smeta da sam ja srećna, da je meni pun ku*ac! Ja nemam drugi izraz! Zato što sam ja 26 puta ovde rekla da me ostave da se radujem! Ja sam mislila da će produkcija napraviti ružan klip. Produkcija je mene iznenadila i to su svi mogli da vide. Bez obzira na to što je Karađorđe u tom klipu! Ja sam videla unuku, čoveka koga volim! Ostavite me da se radujem na klipu! Ja sebi luda ne trebam, ni njoj! Ne dam da me izlude! Matora i Sanja su videle, oni idu do toga da moraju da me nateraju da progovorim! Zašto sam se raspravljala?! Ša sam prvi put odbrusila! Taj čovek mene nikad nije izdao, a zna mnogo više o meni od svih! Aleksandra je rijaliti napravila na meni i na pljuvanju! Tad sam bila njen idol! Ona mene pokušava da predstavi preljubnicom... - rekla je Ljuba.
Ja znam da si bila sa drugim čovekom, znam gde ste bili i šta ste radili - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona sada pokušava da mi pokvari vezu sa drugim čovekom! Ja ne lažem ništa, ti si glupača! Ne dao ti Bog da se on oglasi! - pretila je Ljuba.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'