AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Luna Đogani i Marko Miljković bili su na korak do raskida, a ceo region svedočio je njihovim žestokim konfliktima koji su potresli i sve zadrugare. Međutim, njih dvoje su još jednom dali šansu vezi, a dugim razgovorima uspeli su da razreše sve probleme i nastave da uživaju u ljubavi.

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom", voditelj Milan Milošević upitao je blogerku u kakvim je sada odnosima sa svojim dečkom, a onda je došlo do žestokog sukoba kad je spomenula krevet koji joj je oslobodio njen drug Savo Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Nama nije nikad bolje! Izolovali smo se od svega, promenili smo krevet i prija nam onaj ćošak. Počeli smo mnogo više da razgovaramo o našim problemima. Ranije nismo toliko, pokušavali smo da gurnemo pod tepih. Sada više komuniciramo i na pola puta smo da rešimo stvari koje nam smetaju. Ja sam promenila mnoge stvari i on je. Osećam se kao da smo počeli ispočetka - rekla je Luna.
Smatram da je bila u pravu što je nisam obavestio da je Marko u konfliktu sa nekim ljudima u sobi i to što im nisam saopštio da hoću da im dam taj krevet. Matora je očekivala da ću njoj saopštiti za krevet, ali nisam - rekao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora bila je izrevoltirana Savinim stavom i postupkom, a onda je Perović pred svima priznao zbog čega mu je Đoganijeva na prvom mestu.

Sanja i ja smo mu tražili krevet prve, on nas je odbio. Ja da imam problem, ja ne bih kockala sa Markom i družila se. Ja imam problem sa Savom isključivo. On je meni rekao drsko da mu je Luna najbolja drugarica. Ja sam mu rekla da nastavi da se uvlači u du*e njoj, a ima još koji ga vole. Savo dosta provodi vremena sa mnom i sa Sanjom i zna da smo u sukobu, on je mene za ovo bukvalno od*ebao - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Lunu doživeo kao sestru koju nemam, ja sam nju stvarno iscimao dva puta, bilo mi je žao da je tri puta selim. Od srca sam joj dao taj krevet. Rekao sam joj da ako dođe do pomirenja, njega čeka mesto pored tebe. Mesec dana pre ovoga, Marko je mene pitao za taj krevet. Pre pet meseci je bila žustra svađa kad je Marko mene molio da bude u tom krevetu - rekao je Savo.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'