AKTUELNO

Ovo nisu mogli da prećute!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su zajednički život otkad su napustili rijaliti, a oni su u toku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" otkrili mnoge detalje koje su nasmejale do suza sve ukućane, a zasigurno i gledaoce kraj malih ekrana.

Međutim, Kulićeva nije krila i da su njihovi odnosi zahladneli po povratku u Belu kuću, a onda su se dotakli teme o njihovim seksualnim odnosima. Naime, Miljana je priznala gde su upražnjavali seks i gde je mali Željko bio u tim trenucima.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si uvek govorio da ne treba beba da spava sa nama, hteo si da staviš slušalice u uši da staviš da bi mogao da spavaš! - počela je Miljana.
A, zašto smo to radili? Da bi vodili ljubav? Gde smo vodili ljubav? - pitao je Zola.
Na terasi, a i u sobi smo, beba je spavala na drugom kraju sobe! Ja ne mogu da ostavim svoje dete ni na trenutak, plašim se! - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam to svoje dete gledao kao da je moje, koliko god da si mogao! Znala je svašta nešto da mi kaže, ima mnogo pogan jezik! Ja koliko puta hoću da se spakujem, ali kad treba da krenem, meni se plače! - pravdao se Lazar.

Lepi Mića je pomno slušao njihov razgovor, pa se osvrnuo na priču u kojoj su njih dvoje priznali da su se kockali i da je Miljana zbog toga založila dva lap topa i dva telefona, što je šokiralo sve prisutne.

Kako je moguće da si dozvolio da ona založi lap top, ti si muškarac! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se upustila u to, to sam i Mikiju rekla! Nije mi mesto u kazinu, povukao me novac nekoliko puta, ne krijem to! - priznala je Kulićka.
Mi kad bi ispričali kakvih bi sve situacija bilo, ko zna šta bi bilo! - priznao je Zola.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'