AKTUELNO

Nije prećutala ovo.

U toku dana Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće u kojem je naredio da se odmah organizuje suđenje. Naime, Maja Marinković tužila je Staniju Dobrojević zbog navodne ljubomore koja se oseća između njih, a Miljana Kulić bila je sudija koja je dala sve od sebe da se konačno razotkrije razlog zbog kog su njih dve imale sukob.

Maja je odlučila da otvori dušu, pa otkrila svoju stranu priče, zbog toga su Miljana i Stanija ušle u ozbiljnu raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne gajim simpatije, ne mislim da je Stanija ljubomorna, ali mislim da se pere preko mene. Već nekoliko puta se ponavljala ta priča. Ona je sve to doživela na pogrešan način. Postoji i sukob između Aleksandre i Stanije, u toj situaciji je Aleksandra ispala veća drugarica, jer je rekla istinu. Ona mi je prijatelj iz srednje škole, pokazala je da mi je prijatelj u mnogim situacijama, a Stanija je isto moja drugarica, ali smatram da nije doživela situaciju na pravi način. Smatram da je samo htela da se opere od mene - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Od čega da se pere, od njenog zanata - pitala je Miljana.
Šta to pričaš?! Ja imam svoju firmu i svoj brend, to šta ove ovde rade i kako se nazivaju me ne zanima! Te priče prodaj ovim teletabisima ovde - uvredila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Da, to je najstariji zanat - rekla je Miljana.
Nas dve smo samo ušle u konflikt zbog Marka! Ja sam rekla da nikad ne bih bila sa muškarcem koji se u tim godinama ponaša tako neozbiljno, Stanija je imala drugo mišljenje i tako je došlo do sukoba. Mi nikada nismo imala neki drugi sukob, samo nismo mislile isto - rekla je Maja.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'