AKTUELNO

Uživaju u ljubavi!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Marka Miljkovića kog su gledaoci nazvali šerpom, a publiku je zanimalo da li on smatra da je pravi muškarac ukoliko devojku izmanipuliše da samo njemu veruje, kao i da li je njegov plan da napravi od Lune svoj duplikat. Publika je Marku poručila i da ispada jako glup, a onda je odmah na noge skočila Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada će opet da bude priča kako mi ne treba da budemo zajedno, onda ćemo opet mi da raskinemo i onda će opet da bude: "Vi se volite, vi ste predivni"... Meni je muka od ovoga! Odlučite! Postalo mi je bljak! Ili ćemo da budemo zajedno ili nećemo! Ili je dobar i savršen za mene ili nije, odlučite se - odmah je skočila Luna nakon što je Milan pročitao pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih poručio gledaocu da se malo opusti i skuva neki čaj! Voleo bih da taj isti gledalac bude srećan kao Luna i ja u vezi i da uživa uz Zadrugu i da se opusti. Ona je promenila svoje ponašanje u odnosu na ono ponašanje koje je bilo u prvoj Zadruzi. Pokupila je neke stvari od mene, ja sam od nje. Ja sam počeo da volim njena stopala kao da sam zaljubljen, to je normalno u vezi, počnete da ličite jedno na drugo - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'