AKTUELNO

Ovo retko ko zna!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović nedavno su imali žestoku svađu zbog tunjevine, nakon čega je on završio u zatvoru, s obzirom na to da je pokušao da nasrne na Staniju. Publika je ove noći pitala Staniju da li se stidi zbog ove svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, jeste me sramota i žao mi je što sam se našla u toj situaciji. Baš je bilo odvratno. Govorila sam mu da mu je, sve što je govorio meni, to sestra. On mi je rekao: "Još jednom da mi kažeš nešto za sestru, ubiću te" - govorila je Stanija.
Ti znaš da je njemu sestra mrtva i da je to njemu bolna tačka? - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne! Ja to ne znam - bila je u šoku Stanija, a zatim je nastavila: Ja to ne znam i nisam više znala kako da se branim od tih uvreda. Ja se ovom prilikom Pavlu izvinjavam, nisam znala da nema sestru. Ovo je strašno! Nisam znala da nema sestru i još jednom se izvinjavam, od srca i njegovoj porodici. Stvarno nisam znala - na ivici suza je bila Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam mojoj majci što je bila u prilici da gleda situaciju koja je jako teška i koja je zabranjena u mojoj porodici. Čak i ja nemam pravo o tome da pričam. Da nije bilo obezbeđenja, sto posto bih je udavio kao pile! To moja porodica ne želi. Jako mali broj ljudi to zna. Zna Dragana to i Zorica - rekao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Pavle Jovanović

#Stanija Dobrojević

'