AKTUELNO

Ponovo zaratili!

Voditelj Milan Milošević podigao je Pavla Jovanovića i pročitao mu pitanje sa zvanične Fejsbuk stranice RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo često u razgovorima sa zadrugarima, obraćaš se pretnjama, šta ćeš ti uraditi to zadrugarima kada se budeš video sa njima napolju - glasilo je pitanje.
To su inače Stanijini navodi, jer je ona meni pretila i psovala mi majku. Ti si mene ispitivala o Dragani, šta osećam prema njoj. Kad si videla da ne osećam ništa prema njoj, onda si me ispitivala o bivšoj devojci. Tebe je Vladimir šutnuo kao loptu. Sandra Afrika je za tebe institucija, nikada se nije skinula gola, kao ti. Niko se ovde nije skinuo go, kao ti, da se slika! Ja sam tebe odj*bao, ja sam tebe otkačio! Ti si klasična sramota! - vikao je Pavle Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Kako lažeš! Nemoj da lažeš! Ti si se meni zgadio kao čovek! Bio si prema meni okej, provodili smo vreme zajedno! Ti si jedna muška p*čketina, koja vidi da sam ovde sama, da nemaš nikakve šanse! Da je Vladimir ovde, znao bi kako se ponaša jedan muškarac! Ti bi voleo da me je pedalirao, možda jeste, a možda nije! Ti si govorio da si vodio devojku na abortus zbog Dragane! - uzvratila mu je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'