AKTUELNO

Lepi Mića im pomrsio konce!

Kao i svakog četvrtka, od 16 časova imate prilike da gledate emisiju "Pitanja gledalaca", Milana Miloševića. Jedno od pitanja bilo je i za Anu Korać koje je glasilo da li je tačno da joj je postalo dosadno sa Davidom Dragojevićem.

Nije mi dosadno sa Davidom, generalno mi je dosadno od rijalitija. Od svega, predugo sam ovde, sve priče se vrte u krug. Meni je previše dosadno ovde. Spava mi se, previše sam umorna. Kao da treba da dobijem - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Da joj je dosadno naravno da ne bi priznala, ona je rešila da igra idu do kraja. Ostaće do kraja, imaju oni tu priču, verujem da joj je dosadno. I meni bi neko dosadio da sedim sa njim 24 časa. Ona neće da prizna. Oni glume da se toliko vole, to je sve gluma. Veza prelazi u dosadu i naviku - poentirala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je rekao da Ana ima sve simptome trudnoće, na šta je ona prokomentarisala:

Ma ne, to je taj trenutni period da treba da dobijem. Čim me ovo prođe vraćam se - odgovorila je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam objašljavao koliko sam mogao. Ana je fizički prisutna, ali je mislima daleko odavde. Ona je odsutna, u problemima je. Kako bude odmicalo vreme, tako će upadati u veću krizu. To nema veze sa dobicima. Ona se pretvorila u Davidovog potrčka. David je najveći lažov koji je ušao u rijaliti. Ana dečko ti je giros kirijaš - opleo je Lepi Mića po Dragojeviću i njegovoj devojci!

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'