AKTUELNO

Izbila žestoka svađa!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra Subotić dobila je pitanje da li ju je povredilo što je Davidova majka Biljana Dragojević promenila ploču i počela da podržava Anu i Davida i da o njoj govori loše stvari. Odmah je skočio David Dragojević i počeo da se svađa sa Ljubom Pantović, ali i sa Aleksandrom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da! Nisu mi jasne te promene nagle! Što se tiče ovog cirkuzantna neka vežba za svoje nastupe u cirkusu, pošto će jedino time moći da se bavi kada izađe. Meni nisu jasne te njihove promene u porodici, ali mi je drago što je Biljana uz svog sina, ali do skoro nije smatrala da je Ana prava devojka za njega. Meni nije jasno šta se to desilo. Ona je meni rekla: "Ako te gazi, gazi ga". Krivo mi je. Ona nije više moja svekrva, ali mora je barem da mi pošalje jednu čestitku. Žena je bila dan pre ulaska sa mnom i nije mi jasno što je to tako. David stalno ima potrebu da mene gazi. On se oseća dobro kada ja dobijem negativna pitanja - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ta žena tebi činila dobro, neka ti ostane u lepom sećanju, ali ti sa tom ženom ne možeš da imaš pažnju. Njegova majka užasno stravično ume da vređa ljude! Njegova majka je vređala Aleksandru i govorila da je debela i da joj se skinu s k*rca! Ja sam to Aleksandri rekla, da je žena vređa, a ona se sa mnom svađala zbog toga! Što je promenila Biljana stranu, zato što igra rijaliti sa fanovima, grupama i parama koje joj šalju! - vikala je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać tokom ove rasprave dobila je pitanje da li bi nakon svega primila u svoju porodičnu kuću u Ivanjici, Davidovu majku Biljanu Dragojević.

Mama mi je rekla da me je strašno vređala njegova mama i da nikada ne treba da pređem preko toga i da nikada ne treba da odem u njihovu kuću. Stvarno ne znam šta je pričala o meni i stvarno ne mogu da odgovorim na ovo pitanje - rekla je Ana Korać.

U svađu sa Davidom ušle su i Marija i Miljana Kulić, kada je rekao kako su one vređale Aleksandrino dete, što su ove ukućanke negirale i govorile kako Dragojević laže. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'