AKTUELNO

Odlučili su da više nemaju intimne odnose pred kamerama. Marija napala Tomu da je gej!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda Biljić nedavno je sumnjala da je možda u drugom stanju, nakon što je imala intimne odnose sa Tomom Panićem. Tih dana je Nadežda govorila Paniću kako neće imati pravo da viđa njihovo dete. Kada se ispostavilo da Nadežda nije u drugom stanju, ona je nastavila da se zbližava sa ovim ukućaninom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda i Toma trenutno spavaju zajedno u sobi za izolaciju, s obzirom na to da ih je Ana Korać postavila za potrčke ove nedelje. Tokom emisije gledaci su rekli kroz pitanje, kako je Nadežda izjavila da je srećna što nije trudna i što Toma nije otac njenog deteta, a onda je publika rekla kako se nedavno sve treslo u izolaciji što znači da izgleda Toma i Nadežda nisu odustali od potomstva.

Nije valjda da ste se opet j*bali? Opet? - u šoku su bili zadrugari.
Ja stvarno ne znam da li treba da imam s*ks da bih pravila dete ili šta? Ja imam pravo da imam s*ksualni odnos kad ja hoću - pričala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

On se ovde pere da dokaže ljudima da nije gej, a Nadežda je ženska osoba koja je meni jako draga jer je dobar čovek, ali moram da kažem da je po sedmi ili osmi put pljunula po sebi, da se predstavila kao Luna, da opšti sa svakim. Ona je dobar čovek, dobar prijatelj... - pričala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu jutros rekla da ne može sa mnom kao da je na klackalici. Ja ne dozvoljavam da mi neko vređa inteligenciju. On pokušava da igra sa mnom igru koja mu ne prolazi. Da li mene neko tera da imam s*ks? Ja sam njemu lepo rekla: "Ti ćeš biti faca, a ja ću biti k*rva", ali ja ću da se nosim sa tim! Što se tiče s*ksa Tome i mene, na to može da zaboravi! Ja nisam ker! - pričala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovorili smo se da više to ne radimo! Opet smo se dogovorili! Ja Marija nisam došao u rijaliti da bih se oprao! Ja nemam od čega da se operem! Ja da jesam gej, ja bih rekao! Ti imaš pravo to da kažeš! Ne želim više sa Nadeždom da se svađam - rekao je Toma.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'