AKTUELNO

Čolak je istakao da mu je bivša devojka ispričala sve detalje njenog plana.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Stanija Dobrojević je istakla da smatra da je Zlata Đurković gajila osećanja prema Vladimiru Tomoviću i da je ona osmislila plan kako bi ga diskvalifikovala, ne bi li to zataškala.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, ti znaš neku Zlatinu tajnu, jeste da je Vladimir dematovao tu priču da su imali s*ks ovde na farmi, ali pre nego što je Tomović uplovio u ozbiljnu vezu sa mnom da li je osećala nešto prema Tomoviću - upitala je Stanija Suzanu Perović, a ona je dala negativan odgovor.

Zlata je bila zgrožena onime što čuje, pa je počela da vređa sve zadrugare, a u celu priču se uključio i Bane Čolak:

Foto: TvPink Printscreen

Zerina mi je rekla nakon diskvalifikacije Tomovića da je Zlata uspela u tome da se zataška priča - dodao je Bane.
Zlati se Tomović dopadao, organizovala mu je šta mu je organizovala, on je sam kriv za to. Zlata je namestila to sa ženama i da one ustanu da kažu za decu - pričala je Stanija i ispričala da sumnja da je Pinkova zvezda osmislila Tomovićevu diskvalifikaciju, dok je ona sve to negirala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BILJANA DRAGOJEVIĆ U 'MAGAZINU IN' progovorila o Aleksandri i Ani, pa priznala da često poželi da uđe u 'ZADRUGU' i da svom sinu Davidu kaže JEDNU STVAR! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'