AKTUELNO

Subotićeva sve obelodanila.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Naredni snimak koji je prikazan, bio je dokaz da je Ana Korać planirala da zavede Davida Dragojevića, a potom i da ga ostavi, a o svemu ovome je pričala sa Lepim Mićom.

Foto: TvPink Printscreen

Ana, kao glavni akter ove priče je sve ovo demantovala, a potom je Aleksandra Subotić priznala da je zbog ovog klipa pokušala Davdu da skrene pažnju da će Koraćeva pokušati da ga zavede.

Ovo je bilo kad smo ušli. David i ja nismo tada bili u vezi. Ovo nema veze sa vezom. Što bih ja pričala o raskidu ako uđem u vezu sa njm?  Bilo je kako ću najaviti njihovu rastavu, nije ovde reč o meni i Davidu - pravdala se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Sve na svoje dođe, to je ona pričala da će biti sa njim Ja kada sam upala , bila sam devojka koja je volela i koja je želela da spasi svog muškarca. Devojka je planirala igru i uspela je, a on je ispao veliki folirant i smeće. Ovo je razlog zašto je Aleksandra upala na Televiziju, da spasi svog dečka - pričala je Subotićeva.
Probili smo termin, prošlo je dva meseca, za sedam dana nam je četiri meseca - rekao je David.
Oni su oboje dva smećara. Ja tada nisam znala ovo što sada znam - nastavljala je Subotićeva koja je uveravala zadrugare da je sve ovo Anin plan.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NJOJ SKIDANJE U 'ZADRUZI' NIJE PROBLEM! Ljuba Pantović ponovo pokazala svoje SILIKONSKE GRUDI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'